Rokjesdag krijgt Platina Film

Nadat de film Rokjesdag na 5 dagen al een Gouden Film award (100.000 bezoekers) had ontvangen, werd Jim vorige week verrast met de Platina Film award voor zijn bijdrage aan de film omdat deze meer dan 400.000 bezoekers heeft getrokken. De film is overigens nog steeds in de bioscoop te zien.

In de film, die vertelt over een groep vrijgezellen die op rokjesdag op zoek is naar liefde, speelt Jim de rol van Jeffrey. Jeffrey is een charmeur. Hij flirt en versiert graag en laat een spoor van gebroken harten achter zich. Op de tapasavond richt hij zijn pijlen op Iris, die daar niet ongevoelig voor is.

Meer informatie over de film kun je vinden op de website van de film.

Op Rokjesdag gaat een ensemble aan singles op zoek naar de ware. Maar hoe vind je die nu daten topsport is? Work-a-holic Marijke (Lieke van Lexmond) en haar beste vriendin Danielle (Birgit Schuurman) besluiten zich in te schrijven voor Love Bites; een speciale kookworkshop voor singles. Ook de knappe student Rens (Manuel Broekman) heeft zich aangemeld. Hij wil zoveel mogelijk dates scoren, iets wat de onhandige dierenverzorger Edwin (Martijn Fischer) nog nooit is gelukt. Iris (Toprak Yacilner) is net verloofd maar bereid om haar huwelijk op het spel te zetten voor één laatste flirt (Jim Bakkum). Wanneer de beste vriendinnen Marijke en Danielle ruzie krijgen om één man lijkt de avond te ontsporen. Maar er blijkt wel degelijk zoiets te bestaan als echte liefde, zelfs voor Rens. Je moet er alleen voor open staan…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *