Verliefd op Ibiza in première

Afgelopen maandag 28 januari is Verliefd op Ibiza in première gegaan. De aandacht was een beetje afgeleid door de mededeling van Koningin Beatrix dat ze gaat aftreden, maar het was een zeer succesvolle avond. In de film speelt Jim de rol van Lars die als managers van 2 jonge DJ’s naar het eiland komt en een romance heeft met een oudere vrouw, gespeeld door Simone Kleinsma. 

We hebben een aantal leuke recensies verzameld:

Movienewz.nl

“De romance tussen Jim Bakkum en Simone Kleinsma is goed neergezet en beiden spelen hun rol geloofwaardig.”

http://www.movienewz.nl/artikel_15129_recensie-verliefd-op-ibiza.html

ZE.nl

“Al mijn lof gaat uit naar Marly van der Velden, Simone Kleinsma en Jim Bakkum. Zij waren degenen die je echt meenamen naar Ibiza en je de sfeer, romantiek en hilarische portretten konden laten proeven alsof je het zelf al honderden keren hebt meegemaakt.”

http://www.ze.nl/p/143792/recensie:_verliefd_op_ibiza_(+win!)

Indebioscoop.com

“Erg herkenbaar is de scène waarin Jim Bakkum en Simone Kleinsma ‘s avonds op straat Franse liedjes zingen. Daan Schuurmans en Georgina Verbaan doen in Costa!. Een haast niet te evenaren optreden met songfestivalmedley op straat, Kleinsma en Bakkum zijn echter een stuk grappiger.”

http://www.indebioscoop.com/filmrecensies/v/recensie-verliefd-op-ibiza/

 

 

Het is een komische film met een beetje drama en romantiek. In de media is veel aandacht voor de film en vanaf morgen, 31 januari, is de film in de bioscoop te zien.

Lees ook ons eerdere bericht over de film: Jim in Verliefd op Ibiza

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *