OJF steunt Stop Kindermisbruik

logostopkindermisbruikHet is inmiddels traditie dat we Jim tijdens het Jim’s Fan Event namens de fans een cadeau aanbieden als dank voor zijn bijdrage. Daarnaast was het Jim’s Fan Event nu vlak na Jim’s verjaardag én verwachten hij en Bettina binnenkort hun eerste kind. Alle reden dus om een mooi cadeau te geven, maar wat geef je iemand die bijna alles al heeft? Vandaar dat we hadden besloten één van de doelen te steunen die Jim een warm hart toedraagt. Dit is Stiching Stop Kindermisbruik geworden.

Naast de bijdrage van Jim, waren we natuurlijk ook erg blij met de medewerking van Jan Kooijman en Willemijn Verkaik bij het Jim’s Fan Event. Vandaar dat het ons een mooi gebaar leek om symbolisch 3 meisjes te bevrijden uit de prostitutie.

Official Jim Fanclub doneert daarom 150 euro aan Stichting Stop Kindermisbruik.

Wil je de stichting ook steunen? Lees hier hoe dat kan.