Over de fanclub

Hij bestaat al sinds 12 september 2003, maar graag stellen wij voor: De Official Jim Fanclub!!! Een fanclub voor en door Jim-fans met allemaal leuke, gekke, ludieke, exclusieve acties en activiteiten waar het allemaal draait om: Jim Bakkum!!!

Jim-fans zijn er in allerlei vormen en maten. Je hoort wel eens dat alleen jonge meiden fan zijn van Jim, maar niets is minder waar (dat blijkt wel uit het fanclub-team ;-)). Wij, als grote Jim-fans, lijkt het geweldig om met andere Jim-fans in contact te komen en zo gezellig te kunnen praten over optredens van Jim, zijn nieuwe single, de interviews in de bladen en ga zo maar door. Maar ook vinden we het belangrijk om een centrale plek te creëren waar de fans elkaar kunnen leren kennen, kunnen afspreken om naar optredens te gaan of Het theater en met alle vragen terecht kunnen over alles wat met Jim te maken heeft.

Vandaar dat er voor iedereen die Jim en zijn bezigheden wil volgen een officiële fanclub is opgericht. We zullen zoveel mogelijk ons best doen om iedereen op de hoogte te houden van het laatste nieuws en allemaal ludieke en exclusieve acties te bedenken. Het wordt een groot feest met Jim als stralend middelpunt!!!! We doen het met ontzettend veel plezier. Uiteraard hopen we dat jij het ook een leuk idee vind! Zo ja: meld je dan nu aan bij de Official Jim Fanclub!

Het enige dat je hoeft te doen, is je te registreren op de site. Je ontvangt dan automatisch onze nieuwsbrief die regelmatig verschijnt, kunt meepraten door te reageren op berichten deelnemen aan prijsvragen en je krijgt als eerste de mogelijkheid kaartjes te bemachtigen voor het jaarlijkse Jim’s Fan Event, de fanclubdag van Jim die jaarlijks door de Official Jim Fanclub georganiseerd wordt in samenwerking met Jim en zijn management.