Hartsvrienden, de musical

De repetities zijn inmiddels in volle gang! Van Lambaart Entertainment presenteert een nieuwe Nederlandse versie van de musicalhit Blood Brothers: Hartsvrienden. Humor en emotie komen samen in een unieke en moderne interpretatie van het oorspronkelijke verhaal. Nu met een bijzondere en verassende sterrencast.

Hartsvrienden vertelt het verhaal van de tweelingbroers Mickey en Edward, die bij hun geboorte worden gescheiden en opgroeien in verschillende milieus.

Jim zal de rol van Edward op zich nemen. De musical toert door heel Nederland vanaf 10 januari 2015. Meer informatie vind je op de website www.hartsvrienden.nl. Hier vind je o.a. de speellijst en kun je tickets bestellen.

Hartsvrienden vertelt het verhaal van de tweelingbroers Mickey en Edward, die bij hun geboorte worden gescheiden en opgroeien in verschillende milieus. Het lot herenigt ze in hun volwassen leven. Er ontstaat een hechte vriendschap tussen de beide broers. De spanningen lopen echter hoog op wanneer de broers verliefd worden op dezelfde vrouw, met aangrijpende gebeurtenissen tot gevolg.

Bekijk hier de promo van hartsvrienden:

http://youtu.be/_TRxrZZpQkI

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *