Musicals in concert on Tour

Na twee versies in de Amsterdamse Ziggo Dome, gaat Musicals in Concert de grote theaters in Nederland in. Jim zal samen met bekende musicalnamen als Simone Kleinsma, Vajèn van den Bosch, Stanley Burleson, Carolina Dijkhuizen en Tony Neef in de tourbus stappen vanaf januari 2017. De speellijst kun je HIER vinden.

Musicals in Concert is een door Stage Entertainment bedachte vorm: grote musicalsterren zingen grote musicalhits van weleer. Hoe simpel die vorm ook, duizenden mensen kwamen de afgelopen twee jaar naar de grootste concertzaal van Nederland, Ziggo Dome. Nu zal het concert te zien zijn in 6 grote theaters, waaronder Koninklijk Theater Carre.

De theatervorm wordt veel intiemer, meldde producent Albert Verlinde. „Ik verwacht een fantastische avond uit met deze topcast, aangevoerd door grande dame Simone Kleinsma.” Behalve genoemde cast ziet het theaterpubliek ook een live-band op de bühne. Verlinde belooft dat titels als Miss Saigon, Hairspray, Sister Act, Grease, Aida, The Sound of Music, Wicked en The Bodyguard de revue zullen passeren.

Meer informatie vind je HIER. Kaarten boeken is ook mogelijk via deze link.