Mud Masters VIPS

Tijdens Mud Masters VIPS: helden over de hindernis gaan 5 bekende Nederlanders met een sportief maatje eenmalig de uitdaging aan om een parcours vol obstakels af te leggen. Teamwerk is daarbij essentieel. Jim doet mee met zijn broer Danny.

Je kunt Jim en Danny steunen door te doneren aan KNGF Geleidehonden. Dit doe je HIER. Klik op ‘read more’ om de oproep van Jim en Danny te zien.

Mud Masters VIPS: helden over de hindernis wordt op 13 juli uitgezonden om 20.30 uur op SBS6!

De race staat symbool voor de hindernissen die mensen met een visuele, lichamelijke of psychische beperking iedere dag met hulp van de hond overwinnen. De BN’ers moeten met hun teamgenoot alles geven om het fysiek en mentaal uitdagende parcours te overwinnen. Met hun inzet doen zij hun best zoveel mogelijk geld op te halen voor de opleiding van onze hondenhelden.

De teams strijden tegen elkaar, maar uiteindelijk gaat het er om dat iedereen zijn eigen grenzen verlegt en daarmee een prestatie neerzet om trots op te zijn. Zo voelt een geleidehondenbaas zich ook als hij met zijn hond een lastige of nieuwe route heeft afgelegd. De teams die de strijd aangaan stellen zich graag aan je voor. Via hun persoonlijke pagina kun je hen heel gemakkelijk sponsoren.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *