Koop nu je kaarten voor het JFE 2016!

Eindelijk is het definitief! Op zondag 6 november vindt het jaarlijkse Jim’s Fan Event weer plaats! Vanaf NU kun je kaarten kopen voor deze middag met héél véél Jim en veel gezelligheid! Uiteraard geeft Jim een exclusief optreden, kun je Jim ontmoeten, meer van hem te weten komen en met hem op de foto. Zodra je je kaarten hebt besteld, krijg je via de mail regelmatig updates over het programma.

De middag duurt van ca. 13.00 tot ca. 17.30 uur en kaarten kosten 20 euro per stuk. Hiervoor krijg je naast toegang ook een consumptie en hebben we aan de interne mens gedacht! We zeggen alleen maar: Mmmmm……

Locatie: Calypso Theater in Wijk bij Duurstede

Net als andere jaren, sta je pas definitief op de gastenlijst als je EN een mail hebt gestuurd EN de betaling is ontvangen! Hieronder vind je de stappen die nodig zijn om je aan te melden:

1. Stuur een mailtje naar info@jimfanclub.nl met als onderwerp ‘kaarten JFE 2016’
  2.  Zet daar het volgende in:
    1. Het aantal personen waarmee je komt
    2. Alle volledige namen van diegenen die komen
    3. Het rekeningnummer en de naam van de rekeninghouder die het bedrag overmaakt
  3. Maak het bedrag á 20 euro per persoon over naar IBAN nummer NL26 INGB 0009 6473 66 t.n.v. Official Jim Fanclub te Rijswijk
  4. Binnen 2 weken na ontvangst van je betaling ontvang je een bevestiging via e-mail (waarop je besteld hebt).
  5. Het mailtje print je uit en op de dag zelf neem je het mee om bij de entree te laten zien. De namen staan op een gastenlijst, dus alleen als je daar op staat, kun je naar binnen.

One thought on “Koop nu je kaarten voor het JFE 2016!

1. Hallo,
    Ik heb net nog 2 kaarten besteld en vroeg me af of ik dan alsnog kan komen, omdat het wel kort dag is. Ik kon niemand vinden om mee te gaan, maar eindelijk kon toch een vriendin mee! Ik wil het echt niet missen!