Jim & Shirma’s Christmas Night

Jim had al een paar keer gehint over een samenwerking met Shirma Rouse en nu is het eindelijk bekend. Op vrijdag 23 december zullen zij in het DeLaMar Theater een uniek eenmalig concert geven. Een concert in kerstsfeer met de beste Christmas Standards, eigen materiaal dat naadloos aansluit bij het kerstgevoel en prachtige, nooit eerder vertoonde duetten tussen de twee artiesten. Samen met een 7-koppige band, zullen zij het publiek alvast opwarmen voor de kerstdagen. Een heerlijke muzikale avond rond de feestdagen.

Een concert dat je dus zeker niet mag missen! Kaarten zijn HIER te koop vanaf 19,50 euro (excl. 2 euro reserveringskosten)

Ze zullen optreden in de Mary Dresselhuys zaal waar 600 plaatsen zijn, dus weer er snel bij, want er is maar 1 kans!

Het DeLaMar Theater is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Je kunt de kaarten ook bestellen in combinatie met een diner. Meer informatie hierover vind je op de website van DeLaMar.