Update: Duet Jim en Gordon

Update: door het contract dat Jim met FOX Tv heeft gesloten, kan hij niet bij de concerten van Gordon zijn. Daarom heeft Gordon besloten het duet met Jim te schrappen en dit met een andere artiest op te nemen.

Jim heeft samen met Gordon het duet ‘Maak me wakker’ opgenomen, welke zal verschijnen op de (afscheids)CD van Gordon die eind september uit zal komen. Het nummer waar HIER al een kleine preview van te horen is, is een mooie balad die Gordon ongeveer 2,5 jaar geleden schreef en die hij nu samen met Jim zal zingen. Ze worden begeleidt door het Metropole Orkest.

Jim zal ook als gastartiest aanwezig zijn bij de afscheidsconcerten op 28 en 29 november in het Concertgebouw in Amsterdam. Er zijn nog een paar kaarten verkrijgbaar. Kijk HIER voor meer info.

Onlangs schreef Gordon er wat meer over op zijn Facebook pagina

Leuk! #gordon